Koffie cups en capsules

Het koffiebonen info portaal biedt u een uitgebreide selectie koffie in capsules of cups aan. Deze moderne verpakkingsvariant van koffie is tegenwoordig al bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds meer koffieapparaten waar deze capsules of cups in passen worden ontwikkeld en daarbij hoort natuurlijk een groot assortiment koffiecapsules. Dit assortiment hebben wij op Koffiebonen.info opgenomen: bekijk hiervoor onze pagina met capsules.

Koffiecapsules

Een koffiecapsule is een omhulsel waarin een precieze hoeveelheid gemalen koffie is verpakt. De capsules zijn te gebruiken voor capsule-apparaten zoals de Dolce Gusto van Krups. Door de verpakking van de koffie in de capsules is de koffie lang houdbaar en heel eenvoudig te zetten. Het enige dat u hoeft te doen is de capsule in de machine te plaatsen. Uw capsule-apparaat doet dan de rest. De machine maakt de capsule open en zet koffie met heet water onder hoge druk. Capsules gemaakt van plastic of aluminium bewaken het beste de versheid van de koffie. Bovendien is de koffie in capsules sowieso al erg vers omdat de koffiebonen direct na de oogst worden gebrand en gemalen en onmiddellijk daarna luchtdicht verpakt worden in de capsules. De geur en smaak blijft dan goed behouden.

Capsule-apparaten

De koffiecapsules zijn niet allemaal geschikt voor ieder capsule-apparaat. Ze hebben allemaal een andere vorm die geschikt is voor bepaalde koffiemachines. Vandaar dat de capsules ook kunnen verschillen in prijs. De vijf belangrijkste merken koffiecapsules zijn op dit moment Nespresso, Douwe Egberts L'Or Espresso, Lavazza A Modo Mio, Dolce Gusto en Illy capsules maar uiteraard zijn de Dolce Gusto cups van Nespresso het bekendste. Bekijk ons assortiment koffiecups en bestel voordelig de cups die voor uw koffieapparaat geschikt zijn.