Gemalen koffie bestellen

Gemalen koffie is 'kant-en-klaar' gemaakt door koffiebonen te malen of te breken. Op Koffiebonen.info vindt u een breed assortiment aan filterkoffie, bestaande uit vele merken van internationale en nationale bodem. De merken die wij zoal aanbieden in onze webshop zijn Lavazza, Segafredo, illy, Dallmayr, Melitta, Movenpick etc etc.

Koffie malen

Koffie malen kunt u zelf doen, maar gemalen koffie kunt u ook kant en klaar kopen in diverse vormen. Filterkoffie is bijvoorbeeld verkrijgbaar in koffiepads, in capsules of in snelfilter. Het grootste verschil tussen gemalen koffie en koffiebonen is de vorm, want om koffie te kunnen drinken moeten koffie bonen altijd eerst gemalen worden. Daarnaast zijn koffiebonen in het algemeen duurder in aanschaf. Een manier om koffie te malen is met een koffiemolen. Een koffiemolen maalt koffiebonen tot fijne, gelijke stukjes. De koffie kan nóg platter gemaakt worden door slaan of rollen. Gemalen koffie is natuurlijk ook kant-en-klaar beschikbaar. Filterkoffie is nog steeds enorm populair onder koffiedrinkers. Dit is een snelle en gemakkelijke methode om een lekkere kop koffie te zetten. De gemalen koffie zit meestal in een vacuümverpakking zodat er geen lucht bij de koffie kan. De koffie blijft dan langer vers en langer houdbaar.

Koffie capsules

Een andere verpakkingsvorm van koffie is in capsules. In een koffie capsule zit precies genoeg gemalen koffie voor één kop. De capsule zelf is een kunststof of aluminium omhulsel. De capsules zijn handig verpakt en geschikt voor capsule-apparaten.

Koffie pads

Koffiepads zijn een andere handige manier waarin gemalen koffie verpakt kan worden. De pad is voorzien van een filter en kan in zijn geheel in een padmachine worden gestopt. Ook in een koffiepad zit precies genoeg koffie voor één kop lekkere gemalen koffie.

Snelfilter koffie

De nog steeds meest gebruikelijke manier om gemalen koffie te zetten is met een snelfilter. Hierbij wordt een papieren filter gebruikt waarbinnen het water door de koffie heen gaat en in de koffiekan belandt. Andere manieren om koffie te zetten zijn met een cafetière of volgens de langzamere 'slow coffee' methode.