Koffiepads bestellen

In 2001 introduceerden Philips en Douwe Egberts het Senseo-koffieapparaat. Hiermee ontketenden zij een ware hype in ons land. De Senseo koffiepads werden een rage en iedereen wilde ze hebben. Inmiddels zijn er veel meer soorten en merken koffiepads. Lavazza, Melitta, Mövenpick en Dallmayr zijn slechts enkele merken waarvan wij koffiepads aanbieden op Koffiebonen.info.

Wat zijn koffiepads?

Koffiepads zijn filters met daarin gemalen koffie. De filter zit als een soort kussentje om de gemalen koffie heen, vandaar het woord 'pad' wat in het Engels 'kussentje' betekent. De eerste koffiepads werden door Illy ontwikkeld en waren eigenlijk espressopads. Inmiddels bestaan er echter ook theepads, cappuccinopads en chocolademelkpads. Om koffiepads te kunnen gebruiken is een speciale koffiemachine nodig, die afhankelijk van het type en merk koffiepads kan verschillen. Omdat de koffie in een filter zit wordt iedere keer dezelfde dosering gebruikt. Ook zijn de koffiepads erg schoon, er blijft namelijk geen rotzooi achter maar de pad kan in zijn geheel worden weggegooid. Als de hoeveelheid water op het apparaat kan worden aangepast, kan ook de sterkte van die koffiepad worden gewijzigd.

Voordelen van koffiepads

In een koffiepad zit precies genoeg koffie voor één kop koffie. Het voordeel hiervan is dat u geen hele pot koffie meer hoeft te zetten met het risico dat er koffie overblijft. U bereidt dus precies genoeg koffie. Daarnaast is koffie extreem snel te bereiden in deze vorm waardoor u veel tijd bespaart. Het 'zetproces' wordt door het gebruik van koffiepads namelijk gesimplificeerd omdat u geen hoeveelheden meer hoeft te meten. Alles wat u nodig heeft voor een lekkere kop koffie zit in de koffiepad. Door de individuele verpakking van iedere portie blijft de koffie tevens langer vers.

Koffiepads kopen bij Koffiebonen.info

Bij Koffiebonen.info bestelt u voordelig en vlug de beste koffiepads. Lavazza koffiepads zijn bijvoorbeeld door consumenten beoordeeld met een 8 of hoger. Maar ook de Jacobs, Segafredo of Dallmayr koffiepads zijn van uitstekende kwaliteit. Kijk snel in ons assortiment koffiepads en bestel onze koffiepads tegen scherpe prijzen.